Κατασκευές κήπων


Με άξονα την εμπειρία μας και το πάθος μας για αυτό που κάνουμε, δημιουργούμε για εσάς κήπους μοναδικής αισθητικής απόλυτα προσαρμοσμένους στις προσωπικές σας επιθυμίες.

Ένας καλά σχεδιασμένος και κατασκευασμένος κήπος είναι μια μακροπρόθεσμη επένδυση που προσθέτει αξία στο σπίτι σας.

Μελετάμε με προσοχή τις ανάγκες σας στοχεύοντας πάντα στην δημιουργία ενός μοναδικού αποτελέσματος.

Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά ο κήπος σας θα γίνει ένας χώρος ηρεμίας, απόλαυσης, παιχνιδιού και συγκέντρωσης που θα επιδιώκετε να περνάτε τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής σας όλες τις εποχές του χρόνου. 
 

Αποκλειστική συνεργασία

 

     
     
 
 
Στόχος μας

να αναδείξουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του κάθε χώρου εξυπηρετώντας πρώτιστα τον άνθρωπο και τις ανάγκες του, σεβόμενοι πάντα την φύση και το περιβάλλον.

Τι περιλαμβάνει ο σχεδιασμός κήπου;

♦ Χωματουργικές εργασίες
♦ Φύτευση φυτών
♦ Αυτόματο πότισμα
♦ Κατασκευή βραχόκηπων
♦ Κατασκευή μονοπατιών
♦ Τοποθέτηση χλοοτάπητα
♦ Κατασκευή αρδευτικού δικτύου
♦ Κατασκευή περιφράξεων

 

 
     
     
   
 
 

Κατασκευες πισίνας

Η κατασκευή πισίνας αφορά κάθε είδος πισίνας με ιδιαίτερη εξειδίκευση στις πισίνες από προκατασκευασμένα μεταλλικά πάνελ και στεγανοποιημένες με επένδυση PVC Liner. 

  Όσον αφορά στην κατασκευή σπα η συνεργασία μας με διεθνείς οίκους και η μακροχρόνια εμπειρία των μηχανικών της εταιρείας μας εγγυώνται την άρτια υλοποίηση των σχεδίων σας με προϊόντα που ικανοποιούν τις αυστηρότερες προδιαγραφές. 
  Είτε επιθυμείτε μια ιδιωτική πισίνα, μια επαγγελματική, με skimmer ή υπερχείλιση, με καταρράκτη ή κάποιο ιδιαίτερο σχέδιο, από μπετό, με πλακάκι ή ψηφίδα να είστε σίγουροι ότι οι μηχανικοί μας και τα εξειδικευμένα στελέχη μας θα σας προτείνουν την κατάλληλη λύση με την απαραίτητη εγγύηση, άριστα προσαρμοσμένη στην αρχιτεκτονική του χώρου σας.
  Το έμπειρο τεχνικό προσωπικό μας και ο στόλος οχημάτων της εταιρείας μας είναι πάντα στην διάθεσή σας και προσφέρουν υπεύθυνα κάθε υπηρεσία κατασκευής πισίνας, συντήρησης και επισκευής ώστε να απολαμβάνετε ξέγνοιαστα και με ασφάλεια την πισίνα σας.

     
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ